Takkamallisto

Kotimainen, laadukas, kaunis, varaava takka! Varaava takkamallistomme ovat monen, onnistuneen tekijän summa.   

TakkaCenterin varaavat takat ovat monen onnistuneen tekijän summa. Materiaalit ja tyylit tarjoavat ratkaisuja jokaiseen kotiin. Kotimainen valmistus takaa, että laatu on varmasti kohdallaan. 

Lujat ja kauniit, varaavat takkamme pysyvät kotien kiintopisteinä pitkään. Tulisijamme lämpiävät nopeasti ja myös pitävät lämmön pitkään. Palavien puiden ritinä, leviävä lämpö ja elävän tulen tunnelma ovat asioita, joista jokainen asukas nauttii. 

Oletko tullut ajatelleeksi, että kodeissa on nykyisin paljon ladattavia laitteita, joiden lataus saattaa aiheuttaa paloturvallisuusriskin? Takan kylkeen voi helposti asentaa lokerikon, jossa voi turvallisesti ladata esim. puhelinta tai tablettia. Lokerikko toimii myös puiden säilytystilana. Lokerikko on tehty palamattomasta materiaalista ja siinä voi olla pari hyllyä. Ottamalla lokerikon sijainnin huomioon jo suunnitteluvaiheessa voidaan helposti tuoda sähköt sinne. Laitteiden ollessa turvallisessa paikassa latauksessa esim. yöllä, voit sinä nukkua huoletta.

Kaikki takat

Kaikki takat!

Täällä pääset selaamaan koko mallistoamme

TakkaCenterin kauniit ja laadukkaat takat tehdään tehtaallamme Marttilassa.

Läpiluukulliset takat

Läpiluukulliset takat

Läpiluukullinen takka on kotisi helmi

Läpiluukullisessa takassa ihastelet tulen loimua läpi takan. Näissä malleissa tunnelma tavoittaakin helpommin koko kodin. Takalla kruunaat sisustuksen tyylikkäästi ja jaat tilan toimivasti. Valitse omasi, me räätälöimme sinulle valmiin paketin.

Takkaleivinuunit

Takkaleivinuunit

Tunnelmaa ja makua takkaleivinuunista

Takkaleivinuuni on perinteinen tulisija ja monen kotileipurin unelma. Uunissa paistat aitojen makujen pullat, piirakat ja leivät, samalla nautit elävän tulen tunnelmasta. Takkaleivinuunimme sopivat niin klassiseen kuin moderniin makuun.

Muotokaakelitakat

Muotokaakeli­takat

Kaunis valinta jokaiseen kotiin

Näille takoille olemme antaneet näyttävät, mutta pelkistetyn tyylikkäät muodot. Kulmat, kiiltävät kaakelit ja viehättävä muotokieli istuvat vaativaankin makuun. Takkojemme ääressä nautit elävän tulen tanssista ja tuot lämpöä koko kotiin.

Takka, jota ei muista kodeista löydy

Takkamallistomme takat ovat esimerkkejä, joita voit muunnella lisävarusteilla, pintamateriaaleilla, luukkujen värivaihtoehdoilla sekä takan korkeuden muutoksilla. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin lähemmin myymälöihimme!