Kotimainen, laadukas, kaunis, varaava takka! Varaava takkamallistomme ovat monen, onnistuneen tekijän summa.   

TakkaCenterin varaavat takat ovat monen onnistuneen tekijän summa. Materiaalit ja tyylit tarjoavat ratkaisuja jokaiseen kotiin. Kotimainen valmistus takaa, että laatu on varmasti kohdallaan. 

Lujat ja kauniit, varaavat takkamme pysyvät kotien kiintopisteinä pitkään. Tulisijamme lämpiävät nopeasti ja myös pitävät lämmön pitkään. Palavien puiden ritinä, leviävä lämpö ja elävän tulen tunnelma ovat asioita, joista jokainen asukas nauttii. 

Oletko tullut ajatelleeksi, että kodeissa on nykyisin paljon ladattavia laitteita, joiden lataus saattaa aiheuttaa paloturvallisuusriskin? Takan kylkeen voi helposti asentaa lokerikon, jossa voi turvallisesti ladata esim. puhelinta tai tablettia. Lokerikko toimii myös puiden säilytystilana. Lokerikko on tehty palamattomasta materiaalista ja siinä voi olla pari hyllyä. Ottamalla lokerikon sijainnin huomioon jo suunnitteluvaiheessa voidaan helposti tuoda sähköt sinne. Laitteiden ollessa turvallisessa paikassa latauksessa esim. yöllä, voit sinä nukkua huoletta.

Takka, jota ei muista kodeista löydy

Takkamallistomme takat ovat esimerkkejä, joita voit muunnella lisävarusteilla, pintamateriaaleilla, luukkujen värivaihtoehdoilla sekä takan korkeuden muutoksilla. Tule tutustumaan vaihtoehtoihin lähemmin myymälöihimme!

Lähimmän TakkaCenter-myyjäsi löydät täältä »